RSS

Aprecierea calitatii animalelor pentru carne – Mircea Popescu Baran

22 nov.

g  Editura Ceres:

An aparitie 1977:

Autor:

Mircea Popescu Baran;

Titlul cartii;

Aprecierea calitatii animalelor pentru carne:

Pret 20 lei

Reclame
 

Etichete: ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d blogeri au apreciat asta: